top of page

Hinnasto

Kuvauspaketit sisältävät kuvauksen studiolla tai miljöössä, koevedosgallerian ja kuvien viimeistelytyön. Kuvauksen jälkeen saatte näytille valintagallerian. Näistä voitte valita kuvia haluamanne määrän, joko diginä tai printtinä. Vedokset ovat peruskäsiteltyjä ja lopulliset kuvat viimeistelen huolellisesti valmiiksi. Koevedosgalleria on auki 3 viikkoa ja kuvatuote-tilaus tehdään tämän ajan puitteissa. Ilmoitathan, jos tarvitset lisäaikaa. Kuvaus maksetaan kuvauksen yhteydessä käteisellä tai kortilla.  

Kauttani saat laadukkaat kuvatuotteet (fine art -printit, alumiini-, puu-, akryyli-, ja canvastaulut, valokuvat, kuvakirjat ym.), siten pystyn myös valvomaan tuotteiden valmistusta. En ota vastuuta asiakkaan muualla teettämistä valokuvista tai kuvatuotteista, sillä en voi vaikuttaa eri kuvatulostusliikkeiden työn tasoon tai laitteistoon. 
 
Kun olette tehneet kuvavalinnat ja lähettäneet tilauksen, saatte laskun tilauksestanne sähköpostiin 2 työpäivän kuluessa. Kuvien toimitusaika on noin 3 viikkoa tilauksesta  (kuitenkin vasta kun lasku on kokonaisuudessaan maksettu). Valitessasi digipaketin saat sähköpostiisi latauslinkin. Mikäli kuvauspakettiin kuuluu dokumentaarisia kuvia (hääjuhla, risiäiset, hautajaiset ym.) muista ladata kansio omalle koneellesi ennen gallerian sulkeutumista. 
Asiakas saa ostamiinsa kuvatiedostoihin laajan käyttöoikeuden omaan yksityiseen käyttöönsä. Jos tarvitset kuviasi kaupalliseen käyttöön teemme niistä erillisen sopimuksen. Kuvien eteenpäin luovuttaminen esimerkiksi erilaisiin kuvakilpailuihin, muille yrityksille tai muuhun vastaavaan on kielletty ilman minun lupaani, sillä asiakkaalla ei ole oikeutta luovuttaa kuvien käyttöoikeuksia eteenpäin.

Kaikki hinnat sisältävät alv 24%. Matkakulut 0,50€/km.

info_standardi.jpg
Kotkas_Kristel.jpg
_J3A1684.jpg
Vauva2.jpg
Jaakkola_kuva3.jpg
_J3A5568(41).jpg
L&K6.jpg
_Z6A6424.jpg

Passikuvat suoraan poliisin järjestelmään. Paperikuvat samassa yhteydessä +5€.

TERVETULOA ILMAN AJANVARAUSTA!

Pikakuvaus studiossa, kuvausaika maks. 30min. Kuvaus sopii esimerkiksi matrikkelikuvauksiin, CV-kuvauksiin, nimityskuvauksiin. Kuvaus vain studiossa. VARAA AIKA SÄHKÖPOSTILLA kirsi@studiosafir.com tai soita 06 2211426

Raskauskuvaus voidaan toteuttaa joko yksilökuvauksena tai yhdessä perheen kanssa, mukaan voi siis ottaa myös puolison tai lapsen ilman lisämaksua. Kuvaus voidaan räätälöidä täysin toiveidesi mukaan, se voidaan toteuttaa studiossa, miljöössä tai vaikkapa kuvattavan kotona. Paras ajankohta kuvaukselle on viikoilla 32-36 kun vatsa on muhkea, mutta ei vielä laskeutunut. Kuvausaika n. 1h.

HUOM! Pakettihinta raskaus+vauvakuvaus 200!

Vastasyntyneen kuvaus tallettaa ne ohikiitävät hetket, jolloin vauva on ihan pieni. Kuvaus on hyvä toteuttaa vauvan ollessa 4-14 päivän ikäinen. Kuvauksen voi varata alustavasti jo raskausaikana, tarkempi aika järjestyy vauvan synnyttyä. Kuvaus voidaan toteuttaa studiossa tai asiakkaan kotona. Kuvaustilanne on kiireetön ja vauvalähtöinen sisältäen imetys- ja muut tauot. Minulta löytyy kaikki tarvittava rekvisiitta, teidän ei tarvitse huolehtia kuin uusi ihastuttava vauvanne. Kuvausaika n. 2h.

HUOM! Pakettihinta raskaus+vauvakuvaus 250!

Lapsesta ei voi olla koskaan liikaa kuvia! Lapset kasvavat koko ajan ja vasta kuvista huomaa miten nopeasti aika on kulunutkaan. Samalla onnistuu myös sisarus- ja/tai perhekuvatkin ilman lisämaksua, koko perhe ikuistettuna vaikka vuosittain on loistava tapa tallentaa muistoja tuleviin päiviin. Kuvaus voidaan toteuttaa studiossa, miljöössä tai vaikka teille erityisen merkityksellisessä paikassa. Kuvausaika n. 1h.

Mikä onkaan parempi syy kuvaukselle kuin uuden tavoitteen saavuttaminen? On kyseessä sitten rippikuva, ylioppilaskuva tai ammattiin valmistumiskuva, on ne kaikki hyviä syitä ikuistaa itsensä ammattilaisella. Pyrin luomaan kuvaustilanteesta mukavan ja rennon, jotta kuvattavan olisi mahdollisimman helppo olla oma itsensä. Kuvaus voidaan toteuttaa studiossa, miljöössä tai missä tahansa kuvattavalle tärkeässä paikassa. Kuvausaika 1h.

Varaamalla kuvaajan taltioimaan tärkeän päivänne, pystytte palaamaan tunnelmaan vielä vuosienkin jälkeen. Hääpaketteista on valittavissa kaksi vaihtoehtoa, pelkät potretit sisältävä paketti tai potretit sekä vihkimisen taltiointi. Potreteista voitte valita pakettiin kuuluvat 3kpl digikuvia sekä lisäkuvia hinnaston mukaan, dokumentaariset kuvat sähköisesti toimitettuna (koossa 10x15cm 300dpi). Varausmaksu kuvauksista 30% joka hyvitetään kuvauksen loppusummasta.

 

HÄÄPOTRETIT + VIHKIMINEN 450€

HÄÄPOTRETIT 250€ 

Voit varata kuvaajan erilaisiin juhliin elämäsi tilanteissa. Ristiäis- / nimiäiskuvaus toteutetaan asiakkaan toivomassa lokaatiossa, voin tulla kuvaamaan juhlaa vaikka kotiinne.

Aina elämä ei ole iloa vaan myös surun kohdatessa tulen kuvaamaan viimeiset muistot talteen kun on aika jättää jäähyväiset siunaus- / muistotilaisuudessa. Kuvausaika maks. 3h.

Muu tapahtumakuvaus alk. 250 . Lisätunnit samasta tapahtumasta 80 / alkava tunti.

Kaikki dokumentaariset kuvat toimitetaan digitaalisina koossa 10x15cm 300dpi.

Unikko_iso-7.jpg

Kaipaako yrityksesi uutta ilmettä? Kuvapankin päivittäminen kannattaa, sillä asiakas saa ensivaikutelmansa yrityksestä kuvien perusteella ja tekee päätöksensä nopeasti. Elämme aikakaudella jolloin kuvalla on entistä suurempi rooli yrityksesi imagon muodostumisessa. Kuvauspaketti voidaan räätälöidä juuri teidän yrityksenne tarpeisiin sopivaksi sisältäen esim. henkilökuntakuvauksen, tuotekuvia, kuvapankkikuvia someen ym. 

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY TARJOUS!

Lisäkuvat

DIGITAALISET LISÄKUVAT:

1  kpl 35€

3 kpl 100€

5 kpl 150€

10 kpl 250€

20 kpl  390e

Koko galleria  590e

MUUT KUVATUOTTEET:

Valikoimissa mm. fine art -printit, alumiini-, puu-, akryyli-, ja canvastaulut, kuvakirjat ym.

bottom of page