top of page

Toimitusehdot

TILAUKSEN TEKEMINEN JA TOIMITTAMINEN

Tervetuloa ostoksille Studio Safirin verkkokauppaan! Täältä löydät hyödyllistä tietoa mm. tilauksesta, toimituksesta, tuotevaihdoista ja palautuksista. Voit tehdä tilauksia verkkokaupastamme joko rekisteröitymällä käyttäjäksi tai ilman rekisteröitymistä.

MAKSUTAVAT

Käytämme verkkokaupassamme Stripe, PayPal ja Klarna -maksujärjestelmiä. Voit valita maksutavoiksi pankki/luottokorttimaksun. Stripe, PayPal Suomi ja Klarna tekee tunnistamisen ja näyttää automaattisesti sinulle tietyt tiedot. Ne pitävät huolen siitä, että voit tehdä ostoksesi turvallisesti riippumatta valitsemastasi maksutavasta. 

 

TOIMITUSKULUT - JA TAVAT

Tilaukseesi lisätään toimituskulut automaattisesti valitsemasi toimitustavan mukaisesti. Toimitamme kaikki tilaukset paketteina, jolloin saat siitä aina seurantakoodin.

Postitus Suomeen ja Ahvenanmaalle
Posti 6,90
Postin Kotipaketti 9,90
Nouto Studio Safir / Foto Aavamo 0,00. Arkisin 9.30 - 16.30 (Itäinen Pitkäkatu 51, 64100 Kristiinankaupunki). Saat sähköpostiisi toimitusvahvistuksen, jonka jälkeen tilaus on noudettavissa.

Emme toimita ulkomaille!

TOMITUSAIKA

Pyrimme nopeaan postitukseen. Jätämme tuotteet kuljetukseen 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksen saapumisesta. Pidätämme oikeuden toimitusaikojen muutoksiin erilaisten kampanjoiden aikana (esim. ALE, Black Friday). Noutotoimitukset pyrimme pakkaamaan seuraavaksi arkipäiväksi.

VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS

Tarkistathan tilauksesi tuotteet mahdollisimman pian, kun olet saanut tilauksesi. Sinulla on kuluttajana oikeus tutustua rauhassa tuotteeseen, tarkistaa se ja sovittaa sitä. Tuotteillamme on kuluttajasuojalain 14 vrk:n vaihto- ja palautusoikeus lähetyksen vastaanottamisesta.

Jos ostat tuotteen myöhemmin käytettäväksi tai lahjaksi, tuotteen tarkistaminen on ihan yhtä tärkeää. Älä tee käyttöönottopesua tuotteelle ennen kuin olet tehnyt ostopäätöksen ja todennut tuotteen sopivaksi.

Voit vaihtaa tilaamasi tuotteen joko vastaavan hintaiseen tai edullisempaan tuotteeseen, jolloin palautamme hinnanerotuksen asiakkaalle palautus- / vaihtokäsittelyn yhteydessä. Jos meillä ei ole enää haluamaasi vaihtotuotetta, teemme maksunpalautuksen.

Palautettavien ja vaihdettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja myyntikelpoisia, niissä tulee olla alkuperäiset tuotelaput paikoillaan. Tarkistamme tuotteiden kunnon ennen palautuskäsittelyä. Pakkaathan tuotteet palautukseen siististi, jotta ne tulevat meille perille myyntikunnossa. Tuotteet voi palauttaa meille joko alkuperäispakkauksessa tai jossain muussa kestävässä pussissa / laatikossa.

Yksi tuotevaihto on maksuton, mahdollista seuraavista veloitamme toimituskulun 6,90 €.

Emme vastaanota palautuksia, jotka ovat tehty yli 14 vrk lähetyksen vastaanottamisesta.

Käsittelemme palautukset pääsääntöisesti 1-2 arkipäivän sisällä niiden saapumisesta, jolloin myös teemme maksunpalautuksen. Palautamme maksun tilisiirtona, PayPal palautuksena tai lahjakorttina valintasi mukaan.

Tilauksen noutamatta jättäminen ei ole palautus. Veloitamme noutamattomasta lähetyksestä 10,00 €:n käsittelykulun (nouto liikkeestä 5,00€), joka kattaa postimaksut ja lähetyksen käsittelyn. 


PALAUTUS POSTIN KAUTTA SUOMESSA

Palauttaessa/vaihtaessa tuotteita, ole ensin yhteydessä asiakaspalveluun info@studiosafir.com

Palautusosoite on:

Studio Safir

Itäinen Pitkäkatu 51

64100 Kristiinankaupunki

Puhelinnumero postin sivuilta tehtäviä palautusetikettejä varten: p. 06 2211 426
Ethän unohda postimaksua. Vaihdon tai palautuksen yhteydessä vastaat palauttamisesta aiheutuvista postikuluista. Kun vaihdat tuotteen toiseen tuotteeseen tai eri kokoon, maksamme uuden tuotteen lähettämisestä aiheutuvat postikulut yhden kerran, mahdollista seuraavista veloitamme toimituskulun 6,90 €.

Muistathan säilyttää palautuskuittisi siihen saakka, kunnes palautuksesi on käsitelty. Kuitti toimii todisteena siitä, että olet jättänyt paketin palautukseen ja se on matkalla meille.

Call 

06 2211 426

Email 

Follow

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page